Suliban is a horgászat – avagy így motiváld magad!

Szerencsére a mai fiatalság jelentős része szeret horgászni, és nem esik a számítógépek fogságába. Viszont a suli hallatán elszomorodnak, mert sokszor nem engedik meg nekik, hogy horgászhassanak. Amikor iskola van, kell, hogy valami motiváljon minket. Az egyik ilyen lehet a horgászat.

A horgászat kiváló szabadidős tevékenység, akár egyedül, akár társasággal, jót lehet szórakozni. Ezáltal sokkal jobban fel tudunk töltődni a hétvégén, hogy a hétfő és az utána következő csúnya napokat legyőzve, újra horgászhassunk. Hogy mindez meglegyen, az kell, hogy tanuljunk, jó eredményeket felmutatva ballagjunk haza az iskolából.

A cikket is a suliban írtam... csak a feeling miatt
Ahhoz, hogy egy diák tanuljon, nagyon fontos a motiváció. Engem például kiválóan motivál az, hogy hétvégenként tudok menni horgászni, de ilyenkor hét közben igyekszem előre tanulni, hogy a hétvégén ez már ne igazán legyen a teendők között. Az időnket osszuk be. Az idő a miénk, azzal mi gazdálkodunk, nekünk kell eldönteni, hogy mire mennyi időt szánunk. Legyen egyensúly, x idő tanulásra, még több idő pecára. Az időt megállítani nem tudod, de hasznossá tenni annál inkább!  Ha valaki csinálhatja azt, amit szeret, akkor a többit is sokkal inkább fogja becsületesebben, magához képest jó eredménnyel végezni.

Aktív pihenés
Kis cikkajánló, mert az órarendem mindig olyan volt, eddig és most is, hogy péntekenként időben hazaérek, ezáltal délután már tudok is menni horgászni. Ez főként tavasszal fordul elő, de szerintem a sorozatot most az ősszel is bővíteni fogom.

http://zircipecas.blogspot.hu/2015/03/delelott-iskola-delutan-horgaszat-7.html
http://zircipecas.blogspot.hu/2015/01/delelott-iskola-delutan-horgaszat-6.html
http://zircipecas.blogspot.hu/2015/01/delelott-iskola-delutan-horgaszat-5-resz.html
http://zircipecas.blogspot.hu/2015/01/delutan-1-ora-van-mikor-leszallok.html
http://zircipecas.blogspot.hu/2015/01/a-penteki-napokon-szinte-mindig-ezt.html
http://zircipecas.blogspot.hu/2015/01/delelott-iskola-delutan-horgaszat-2-resz.html
http://zircipecas.blogspot.hu/2015/01/delelott-iskolaban-mar-alig-vartam-hogy.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések